Marknadsbrev

Vårt marknadsbrev, Ability Weekly, skiljer sig från alla andra brev på marknaden. För det första så är det helt kostnadsfritt och för det andra skrivs det av oss själva, förvaltarna bakom Ability hedge; två professionella placerare som varje dag lever med marknaderna och deras svängningar.

Det finns inga som helst hakar med erbjudandet. Du kommer inte längre fram att bli ombedd att betala för en fortsatt prenumeration och Du kommer inte heller att få reklam skickat till dig.

Ability Weekly är ett veckobrev där huvudartikeln i varje nummer är en initierad och utförlig analys av den svenska börsen och hur vi tror att denna kommer utveckla sig framöver. Dessutom publicerar vi alltid minst en analys av en utländsk marknad och skriver kontinuerligt om börser som USA, Europa, Kina och Ryssland. Därtill gör vi även en analys av en intressant råvarumarknad eller valuta och bevakar allt från guldprisets utveckling till svängningarna för olja och dollarkursen.

Du erhåller vårt veckovisa, kostnadsfria och reklamfria marknadsbrev direkt genom att gå till  www.marknadsbrev.se. Din e-mailadress behandlas konfidentiellt och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.